Warm Welkom – Mijn deur staat open voor jou!

Koop hier uw tickets

Na het overweldigende succes van The Passion in 2018 komt Stichting Passie voor Milheeze in 2023 terug met Warm Welkom, mijn deur staat open voor jou! Een voorstelling geschoeid op de leest van The Passion maar nu geheel in het teken van kerst; met nieuw talent, nieuwe samenwerkingen en met bovenal een nieuw verrassend resultaat tijdens de twee uitvoeringen van Warm Welkom op 16 en 17 december 2023.

Warm Welkom vindt plaats in het speciaal voor deze voorstelling gecreëerde theater bij Van Kessel Olie in Milheeze. De deur van dit theater staat uiteraard ook voor u open!

Warm Welkom is een evenement voor jong en oud en heel leuk om met het hele gezin of samen met vrienden naar toe te gaan en alvast in kerstsfeer te komen.

Na beide voorstellingen kunt u samen nog genieten van een hapje en een drankje in onze speciaal ingerichte horecagelegenheid. Na de middagvoorstelling op zondag zijn er tevens een aantal leuke activiteiten voor de aanwezige kinderen.

Kaartjes zijn vanaf 1 november verkrijgbaar via deze pagina
Ook kunt u de kaartjes verkrijgen bij tankstation Van Kessel en in De Schans (via Wim Loos).

LET OP :   Het theater wordt voornamelijk ingericht met staanplaatsen. Er is slechts een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Deze worden gereserveerd voor mensen die slecht ter been zijn en niet de gehele voorstelling (ca. 1 uur en een kwartier) kunnen staan. Zitplaatsen kunt u voorafgaand aan uw bestelling aanvragen via passievoormilheeze@gmail.com. Wij vragen u dit alleen te doen als het echt nodig is, zodat wij aan zoveel mogelijk mensen een plaats kunnen bieden.

Wij hopen u allemaal te zien op 16 of 17 december a.s.

Met vriendelijke groet,

Stichting Passie voor Milheeze
Hans, Helmy, Hilde, Ilse, Joey, Pieter en Marieke